Om


Du er i gode hender

Vi er et rådgivningsselskap som har fokus på å levere gode tjenester og løsninger for fundraising. Vi leverer også systemer, produkter og tjenester for kommunikasjon og betalingstjenester. For å ha best mulig kvalitet på dataene du trenger for å kommunisere 1 – 1 med kunder, givere og medlemmer, leverer vi også datakvalitetstjenester som segmenterte adresser, vask, ajourhold, oppslag og analyse.

Trenger dere hjelp eller rådgivning til å planlegge og gjennomføre aktiviteter, kan vi bidra med alt fra planlegging til gjennomføring og evaluering av selve aktiviteten.

I tillegg har vi også svært god erfaring og løsninger for rekruttering av medlemmer, enkeltgivere og fastgivere for organisasjoner i den mobile kanalen. Det er en utrolig effektiv og rimelig 1 – 1 kanal i forhold til flere andre kanaler.

Har du de riktige løsningene til å gjennomføre aktivitetene med? Lurer du på hva som er mulig å få til? Spør oss, vi jobber hele tiden med nye og innovative løsninger som skal gjøre hverdagen enklere for dere. Kanskje har vi løsninger du ikke kjenner til fra før?

I sum betyr alt dette at vi kan ta hånd om aktiviteter fra A – Å i flere kanaler. Planlegging, segmentering, levere eller vaske data, produsere materiell, sørge for distribusjon og responshåndtering / rapportering i etterkant. Vi kan gjøre alt, eller deler av dette for dere.

For mer informasjon om hva vi kan bidra med, ta kontakt med oss. Det kan fort være det mest lønnsomme du gjør i dag!