Om


Du er i gode hender

Vi er et uavhengig konsulent selskap som leverer systemer og konsulenttjenester for digital kommunikasjon og mobile betalingstjenester. For å ha best mulig kvalitet på dataene du trenger for å kommunisere 1 – 1 med kunder og medlemmer, leverer vi også datakvalitetstjenester som vask, oppslag og analyse.

Er det behov for nye nettsider, lager vi fullt funksjonelle, moderne og responsive nettsider for dere. Det samme om dere trenger landings sider eller andre grafiske tjenester.
Vi er selskapet som ikke bare leverer en løsning for digital kommunkasjon, mobile betalingstjenester, vask og anlayse og ferdig med det, men kan prosjektlede dere gjennom hele prosessen til dere er klare til å ta over selv.

I tillegg har vi også et eget konsept som går på rekruttering av medlemmer, fastgivere og faddere for organisasjoner i den mobile kanalen. Det er en utrolig effektiv og rimelig 1 – 1 kanal i forhold til flere andre kanaler.

Vi kan også utføre kvalitative spørreundersøkelser som har som mål å øke lojaliteten blant medlemmene. Eksempel: Hvorfor ble de fastgiver? Hvilken informasjon vil de ha underveis? Hva skal til for at de forblir fastgiver? Spørsmålene kan være mange, vi leverer svarene.

Har du de riktige løsningene til å gjennomføre aktivitetene med? Som frittstående konsulenter kan vi gjøre en nøytral anbefaling på hva som er optimalt for dere.

For mer informasjon om hva vi kan bidra med, ta kontakt med oss. Det kan fort være det mest lønnsomme du gjør i dag!