Tjenester

 

Kommunikasjon

Det å kommunisere riktig budskap til riktig person til riktig tid er viktig. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sørge for at dette skjer. Vi har effektive systemer for SMS, telefon og postal distribusjon. Alt hva du trenger for å kommunisere 1 – 1. Dette innebærer også håndtering av responsen og giver service. Kommuniser med kontaktene dine i deres foretrukne kanal, og øk inntektene dine og lojaliteten deres.

Til ettertanke har 99% av alle nordmenn mellom 12 og 49 år en smarttelefon, og mange ønsker at kommunikasjonen skal foregå via mobilen.


Konsulenttjenester

Vi opplever at det er stor interesse for å jobbe mer aktivt og smartere med givere, kunder og medlemmer. Dette for å skape økt interesse og lojalitet. Dette vil vi bidra til. Vi er kundeorienterte og har fokus på hva som er den beste løsningen for deg. Vi leverer ikke bare produktene som skal til for å løse en utfordring. Vi kan også ta på oss jobben med å prosjektlede dette.

Et enkelt eksempel kan være rekruttering av nye givere for en humanitær organisasjon, konvertere enkeltgivere til fastgivere og utvikle et program for å beholde fastgiverne over tid. Lett å si, men ikke alltid like lett å gjennomføre på en god måte.

En annen viktig oppgave er å gjøre kvalitative spørreundesøkelser ut mot kundene / medlemmene for å få god nok kunnskap om hvorfor de handlet, hvorfor gir de til din organisasjon og mange flere spørsmål. Dette for at du igjen kan bruke denne innsikten til å ha enda mer målrettet kommunikasjon, noe som gir bedre respons og ROI på aktivitetene du gjør.

Distribusjon

Distribusjon av riktig budskap til riktig person til riktig tid er viktig. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sørge for at dette skjer. Vi har effektive systemer for SMS, E-post og postal distribusjon. Alt hva du trenger for å kommunisere 1 – 1. Dette innebærer også håndtering av responsen. Kommuniser med kontaktene dine i deres foretrukne kanal, og øk salget og lojaliteten deres.

Tross alt har 99% av alle nordmenn mellom 12 og 49 år en smarttelefon, og mange ønsker at kommunkasjonen skal foregå via mobilen.


Betalingsløsninger

SMS til Vipps er en genial løsning der betaleren får en lenke i SMS’en som åpner Vipps appen på telefonen, og beløp og mottaker av beløpet er ferdig utfylt. For betaleren er det kun å trykke på betal i Vipps appen, og transaksjonen er gjennomført. Dette kan gjøres like enkelt for engangsbeløp eller faste givere. Dette må vel være den enkleste måten som finnes for å gjennomføre en betaling, se under:

SMS betaling er en enkel metode for å betale ved bruk av et kodeord til et kortnummer, og har fungert effektivt i mange år. Det kan benyttes både til engangsbeløp og faste givere. Løsningen er svært fleksibel, og inneholder blant annet løsning for helautomatisk heving av beløp for faste givere. Noe som gjør det enklere og mer effektivt enn det vanligvis har vært å bruke SMS betaling.


Datakvalitet – Analyse

Når en skal kommunisere med kontaktene sine er det viktig å ha korrekte data. Dette gjelder uansett om en skal ringe, sende et brev eller SMS. Har du kontroll på dataene dine? Hvis ikke kan vi hjelpe deg. Vi leverer vask av dine data, engangsvask, oppslag og verifisering, kampanjevask eller ajourholdsløsninger. Vi kan også identifisere givere fra sosiale medier og andre digitale kanaler.

Har du bruk for navn, mobilnummer og adresser for prospektering av nye kunder, givere eller medlemmer, leverer vi dataene til deg. Dataene lar seg segmentere på de fleste variabler, og vi har utviklet gode segmenteringsmodeller for flere målgrupper.

Vil du gjøre en analyse av databasen din for å finne de viktigste og mest lønnsomme kundene / medlemmene – og ha tvillinger av disse – bistår vi med det, eller andre forhold i din database.

Grafiske tjenester

Sammen med gode partnere produserer vi grafisk materiell, og kan bidra med å trykke, printe og pakke DM’er. Her kan vi ta hånd om hele prosessen, og sørge for å levere dette til distribusjon til avtalt tid.


Utvikling av nettsider

Nettsider som positivt skiller seg ut, og oppfordrer folk til å finne ut mer om tilbudene og produktene / tjenestene dine.  Skaper også tillit blant kundene. Vi kan lage fullt funksjonelle, moderne og responsive nettsider for dere.

Trenger dere nye nettsider, eller vil ha noen landingssider, ta kontakt!

Markedsføringsvideoer

Video integrert med effektiv historiefortelling av produktet gir en bedre opplevelse, og det er lettere for kunden å huske det.

Eksempel på typer markedsføringsvideoer vi kan lage:

 • Animajonsvideoer
 • Hvordan videoer
 • Ferie- eller festivalvideoer
 • Redigering av ferdig innspilt video

Hvis dere skal lage en video – for intern eller ekstern bruk, ta kontakt!

Grafisk

Design er en egen vitenskap, det er viktig å ta i bruk nye og friske metoder. Være innovativ og bli lagt merke til slik at dere får høyere konverteringer og fornøyde kunder.Vi kan levere kreative løsninger som vil bidra til økt salg og vellykket merkevarebygging.

 • Logo
 • Infografikk
 • Visittkort
 • Brosjyrer og flygeblad
 • Kataloger
 • Retningslinjer for merkevarer
 • E-post- og nettmaler
 • Nettgrafikk
 • Bedriftskalendere
 • Magasinomslag
 • Sosiale medier
 • Illustrasjon og ikoner
 • Tegndesign
Ta kontakt om dere har noen spørsmål!

Rådgivning

Vi opplever at det er stor interesse for å jobbe mer aktivt og smartere med givere, kunder og medlemmer. Dette for å skape økte inntekter, interesse og lojalitet over tid.

Dette vil vi gjerne bidra til. Vi setter søkelys på hva som er de beste og enkleste løsningene for dere og deres kontakter. I tillegg til å levere produktene og tjenestene som skal til for å lykkes, kan vi bidra med rådgivning og prosjektledelse.    

Et enkelt eksempel kan være rekruttering av nye givere for en humanitær organisasjon, konvertere enkeltgivere til fastgivere og utvikle et program for å beholde fastgiverne over tid. Lett å si, men ikke alltid like lett å gjennomføre.

Bidrar også med CRM rådgivning, og har hjulpet flere organisasjoner med å bytte CRM system. Kan bidra i hele eller deler av prosessen. Behovsavklaring, kravspesifikasjon og valg av leverandør.

parallax background
TELEFONNUMMER

+47 469 21 040