Tjenester


Kommunikasjon

Det å kommunisere riktig budskap til riktig person til riktig tid er viktig. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sørge for at dette skjer. Vi har effektive systemer for SMS, telefon og postal distribusjon. Alt hva du trenger for å kommunisere 1 – 1. Dette innebærer også håndtering av responsen og giver service. Kommuniser med kontaktene dine i deres foretrukne kanal, og øk inntektene dine og lojaliteten deres.

Til ettertanke har 99% av alle nordmenn mellom 12 og 49 år en smarttelefon, og mange ønsker at kommunikasjonen skal foregå via mobilen.


Betalingsløsninger

SMS til Vipps er en genial løsning der betaleren får en lenke i SMS’en som åpner Vipps appen på telefonen, og beløp og mottaker av beløpet er ferdig utfylt. For betaleren er det kun å trykke på betal i Vipps appen, og transaksjonen er gjennomført. Dette kan gjøres like enkelt for engangsbeløp eller faste givere. Dette må vel være den enkleste måten som finnes for å gjennomføre en betaling, se under:

SMS betaling er en enkel metode for å betale ved bruk av et kodeord til et kortnummer, og har fungert effektivt i mange år. Det kan benyttes både til engangsbeløp og faste givere. Løsningen er svært fleksibel, og inneholder blant annet løsning for helautomatisk heving av beløp for faste givere. Noe som gjør det enklere og mer effektivt enn det vanligvis har vært å bruke SMS betaling.


Datakvalitet – Analyse

Når en skal kommunisere med kontaktene sine er det viktig å ha korrekte data. Dette gjelder uansett om en skal ringe, sende et brev eller SMS. Har du kontroll på dataene dine? Hvis ikke kan vi hjelpe deg. Vi leverer vask av dine data, engangsvask, oppslag og verifisering, kampanjevask eller ajourholdsløsninger. Vi kan også identifisere givere fra sosiale medier og andre digitale kanaler.

Har du bruk for navn, mobilnummer og adresser for prospektering av nye kunder, givere eller medlemmer, leverer vi dataene til deg. Dataene lar seg segmentere på de fleste variabler, og vi har utviklet gode segmenteringsmodeller for flere målgrupper.

Vil du gjøre en analyse av databasen din for å finne de viktigste og mest lønnsomme kundene / medlemmene – og ha tvillinger av disse – bistår vi med det, eller andre forhold i din database.


Distribusjon

Distribusjon av riktig budskap til riktig person til riktig tid er viktig. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sørge for at dette skjer. Vi har effektive systemer for SMS, E-post og postal distribusjon. Alt hva du trenger for å kommunisere 1 – 1. Dette innebærer også håndtering av responsen. Kommuniser med kontaktene dine i deres foretrukne kanal, og øk salget og lojaliteten deres.


Grafiske tjenester

Sammen med gode partnere produserer vi grafisk materiell, og kan bidra med å trykke, printe og pakke DM’er. Her kan vi ta hånd om hele prosessen, og sørge for å levere dette til distribusjon til avtalt tid.


Utvikling av nettsider

Nettsider som positivt skiller seg ut, og oppfordrer folk til å finne ut mer om tilbudene og produktene / tjenestene dine.  Skaper også tillit blant kundene. Vi kan lage fullt funksjonelle, moderne og responsive nettsider for dere.

Trenger dere nye nettsider, eller vil ha noen landingssider, ta kontakt!


Rådgivning

Vi opplever at det er stor interesse for å jobbe mer aktivt og smartere med givere, kunder og medlemmer. Dette for å skape økte inntekter, interesse og lojalitet over tid.

Dette vil vi gjerne bidra til. Vi setter søkelys på hva som er de beste og enkleste løsningene for dere og deres kontakter. I tillegg til å levere produktene og tjenestene som skal til for å lykkes, kan vi bidra med rådgivning og prosjektledelse.    

Et enkelt eksempel kan være rekruttering av nye givere for en humanitær organisasjon, konvertere enkeltgivere til fastgivere og utvikle et program for å beholde fastgiverne over tid. Lett å si, men ikke alltid like lett å gjennomføre.

Bidrar også med CRM rådgivning, og har hjulpet flere organisasjoner med å bytte CRM system. Kan bidra i hele eller deler av prosessen. Behovsavklaring, kravspesifikasjon og valg av leverandør.

parallax background
TELEFONNUMMER

+47 469 21 040